Γνωρίστε την ομάδα

Στη σχολή μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καθηγητών μας, καθώς πιστεύουμε ότι ένας δάσκαλος είναι αυτός που θα εμπνεύσει το παιδί στο να αγαπήσει το χορό και να εξελιχθεί μέσα από αυτόν.

Για το λόγο αυτό φροντίζουμε οι συνεργάτες μας να έχουν αναγνωρισμένα πτυχία αλλά και εμπειρία στην διδασκαλία του χορού.

 

Ιωάννα Γαμβρέλη


Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της σχολής, Ιωάννα Γαμβρέλη ξεκίνησε το χορό στην ηλικία των 5 χρόνων στη Σχολή Χορού Γιάννας Χελιώτη-Πέτρου. Το ταλέντο και η αγάπη της για την τέχνη του χορού, την ώθησαν στην μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία. Στα 16 πέρασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης όπου και αποφοίτησε. Μαθήτευσε με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καθηγητές χορού όπως τον Pierre Tavernier, Πένυ Διαμαντοπούλου, Όλια Τορναρίτου, Λίντα Καπετανέα κ.α. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Χορεύτρια του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, με πλήθος συμμετοχών και διακρίσεων στην Ελλάδα, σε διεθνή φεστιβάλ και gala χορού. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διακεκριμένους δασκάλους όπως τον Μιχάλη Ναλμπάντη, Νίκο Καλογεράκη, Mary Sano, Χάρη Μανταφούνη, Gill Klark, Martin lowrance, Ton Huan, Αντώνη Φωνιαδάκη, Ory Flomin, Rudolf Wolf.

To 2002  επιλέχθηκε να χορέψει για θεατρικό musical (GREASE) και έλαβε τιμητική διάκριση στο χορό και το τραγούδι.

Από το 2007 διδάσκει σε σχολές χορού, γυμναστήρια και σχολεία.

Μετά από δεκαετή πείρα διδασκαλίας  ίδρυσε το 2016 τη δική της Σχολή χορού, προσφέροντας χορευτική αγωγή, παιδεία αλλά και τέχνη μέσα από τα μαθήματα χορού, τις παραστάσεις, εξετάσεις κ.τ.λ

Ο χορός μου, είναι ένα ποίημα της ψυχής 

μια περιήγηση στην αρμονία μέσα από το πάθος της σιωπής

κάθε βήμα μια κατάκτηση, κάθε άλμα μια αρχή

ο χορός είναι ζωή, κάνει τη φαντασία δημιουργία και τέχνη το κορμί