Ο Χρυσαετός και η Γοργόνα !!!

Πολλές φορές, ένας μύθος μπορεί να πει πολλά περισσότερα από μια αληθινή ιστορία, να μας διδάξει και να μας μεταφέρει όμορφα νοήματα και μεγάλες αλήθειες.
Κάθε κοινωνία, από την πιο πρωτόγονη έως την πιο ανεπτυγμένη, χρειάζεται την δημιουργία των δικών της φανταστικών ιστοριών, οι οποίες βρίθουν από περιπέτειες, συμβολισμούς και ηθικά διδάγματα.
Μια απίστευτη ιστορία αγάπης, που ήρθε από τον κόσμο των πειρατών, θα παρουσιαστεί για να μας αγγίξει. Είναι η ιστορία ενός πειρατή και μιας ξύλινης γοργόνας, που η αγάπη τους ένωνε για πάνω από μισό αιώνα χωρίς να το γνωρίζουν. Θα μάθουμε ότι η δύναμη της αγάπης όταν είναι τόσο αληθινή μπορεί να κάνει το θαύμα της! 

 Μια εξαιρετική βραδιά χορού, όπου όλα τα παιδιά λειτούργησαν ως άψογοι επαγγελματίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους δασκάλους και σε όλους τους συντελεστές. Είμαι περήφανη που σας έχω μαθητές.
Το όνειρο κάθε δασκάλου είναι να βλέπει τους μαθητές του να εξελίσσονται.
Η δουλειά μας, φαίνεται μέσα από εσάς.
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την ικανοποίηση και έτσι μου δίνεται δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δημιουργικά, διότι ο χορός είναι τέχνη και δεν υπάρχουν όρια.